Podpora uporabnikom

Registrirani uporabniki

Preko spodnjega obrazca registrirani uporabniki dostopate do tehnično podpornih vsebin za Ewon Flexy, OPC Router in KEPWARE OPC Server.

Neregistrirani uporabniki

Če še niste registrirani lahko svoj uporabniški profil za dostop do tehnično podpornih vsebin ustvarite z vnosom podatkov v spodnjem obrazcu.

Ob registraciji se strinjate s Politiko zasebnosti.

i4Cube - pametna platforma za optimizacijo proizvodnje

Podroben vpogled v delovanje strojev in optimizacija proizvodnje.

S partnerskim podjetjem DSI Expert ponujamo platformo i4Cube, ki je namenjena optimizaciji proizvodnih procesov in vpogledu v delovanje strojev. DSI Expert je podjetje, usmerjeno v razvoj programskih rešitev, s platformo i4Cube zapolnjujejo tržno nišo rešitev za proizvodna okolja. Platforma je "živ" produkt, v stalnem razvoji, ki sledi trendom in potrebam v industriji. i4Cube je produkt, kompatibilen z ostalimi našimi proizvodi, ki so predvsem namenjeni zajemanju podatkov iz naprav (Ewon Flexy, KEPWARE OPC Server in inray OPC Router).

Na kratko o i4Cube:

Spremljanje aktivnosti strojev v realnem času


Kje in kako prihraniti denar v proizvodnji


Mogoča je digitalizacija starejših strojev


Napredne metrike proizvodnih procesov


Ovrednotenje prostih zmogljivosti in izkoristkov


Prepoznavanje ozkih grl, napak in informacije o servisnih posegih


Kaj je i4Cube?

i4Cube kot sodobna IIoT platforma predstavlja hibrid proizvodne inteligence, orodja za planiranje in terminiranje proizvodnje ter performančnih metrik proizvodnih procesov. i4Cube opozarja na možne prihranke in ozka grla proizvodnje.

Funkcije orodja

Orodje omogoča: 1. integracijo na ERP sisteme, 2. (mikro)planiranje in terminiranje proizvodnje, 3. celovit nadzor procesov in kakovosti, 4. obveščanje v realnem času in 5. mapiranje performančnih metrik v poslovne metrike.

Pozicioniranje proizvoda

Orodje deluje na "robu" med proizvodnjo in odločevalnim nivojem podjetja. iPo funkcijah i4Cube lahko pozicioniramo kot hibrid z MES in SCADA funkcijami. Orodje je predvsem usmerjeno v delovanje strojev in njihovo performančno metriko ter posledično identifikacijo možnih prihrankov in ozkih grl. Operaterjem in vzdrževalcem nudi informacije za prihranke in povečanje učinkovitosti strojev.

Zajem podatkov za potrebe orodja i4Cube omogočamo s pomočjo 1. modemov Ewon Flexy (za daljinski zajem ali manjši strojni park), 2. z OPC strežnikom KEPServerEX in 3. z OPC Routerjem (za večje in bolj raznolike strojne parke).

Namenjeno proizvodnim podjetjem.