Podpora uporabnikom

Registrirani uporabniki

Preko spodnjega obrazca registrirani uporabniki dostopate do tehnično podpornih vsebin za Ewon Flexy, OPC Router in KEPWARE OPC Server.

Neregistrirani uporabniki

Če še niste registrirani lahko svoj uporabniški profil za dostop do tehnično podpornih vsebin ustvarite z vnosom podatkov v spodnjem obrazcu.

Ob registraciji se strinjate s Politiko zasebnosti.

O INEI RBT

Zagotavljamo proizvode in rešitve za digitalizacijo in avtomatizacijo industrijskih okolij. Dolgoletne izkušnje s področja industrijske avtomatizacije in robotizacije nadgrajujemo s proizvodi, izkušnjami in rešitvami za digitalizacijo.

Bogat nabor proizvodov in rešitev

Hitra odzivnost

Preverjena IT varnost produktov

Sodobna tehnologija

Aktivna tehnična in prodajna podpora

Baza znanja, izkušenj in referenc

01. Naši začetki

Začeli smo leta 1990 z zastopstvom opreme za avtomatizacijo proizvajalca Mitsubishi Electric, kar nas je pripeljalo do poznavanja potreb industrijskih okolij.

02. INEA RBT danes

Strojegradnikom, integratorjem in končnim uporabnikom nudimo bogat portfelj produktov in rešitev za avtomatizacijo in digitalizacijo industrijskih okolij.

03. Naše stranke

Strankam nudimo podporo v procesu snovanja, testiranja in zagona aplikacij digitalizacije in avtomatizacije. Vedno smo na voljo za izobraževanje uporabnikov.

04. Razvoj

Stroji - majhni, srednji in veliki so naš izziv. Izziv so tudi proizvodne linije in obrati ter infrastrukturni projekti. Z veseljem se spomnimo vseh preteklih projektov, še z večjim veseljem pa se lotevamo prihodnjih.

Nahajamo se v industrijski coni v Stegnah. V naših prostorih ste vedno dobrodošli na klepetu, resnem sestanku ali pa šolanju. V kontaktnem obrazcu nam lahko pustite vaše sporočilo, seveda pa smo dostopni tudi preko info@inea-rbt.si in 01 5138 100.

Vaši podatki