Podpora uporabnikom

Registrirani uporabniki

Preko spodnjega obrazca registrirani uporabniki dostopate do tehnično podpornih vsebin za Ewon Flexy, OPC Router in KEPWARE OPC Server.

Neregistrirani uporabniki

Če še niste registrirani lahko svoj uporabniški profil za dostop do tehnično podpornih vsebin ustvarite z vnosom podatkov v spodnjem obrazcu.

Ob registraciji se strinjate s Politiko zasebnosti.


Hyper Historian®

Hyper Historian je napredno 64-bitno hitro, zanesljivo in robustno “Historian” orodje. Zasnovan je za kritične aplikacije in omogoča algoritem visoke kompresije za učinkovito koriščenje sredstev. Hyper Historian se lahko integrira z najnovejšimi “Big-Data” tehnologijami, vključujoč Azure SQL, Microsoft Data Lakes, Kafka in Hadoop.

Data Merging (“Agregacija podatkov”) – Hyper Historian vključuje modul za avtomatsko ali pa ročno vnašanje podatkov, kar vam omogoča vnos zgodovinskih ali “Log” podatkov iz baz podatkov, drugih Historianov oziroma občasno povezanih terenskih naprav in opreme.

Remote Collectors (“Oddaljeni zbiralniki podatkov”) – Hyper Historian omogoča zbiranje zgodovinskih podatkov iz oddaljenih lokacij z uporabo OPC UA, BACnet in SNMP.

Zmogljiv historian modul za kritične aplikacije

Karakteristike Hyper Historian modula:

 • Hyper Historian je Historian orodje za proizvodne procese, sposoben je zapisati preko 100.000 sprememb v sekundi
 • nudi simultano zbiranje podatkov iz več virov podatkov iz celotne proizvodnje z uporabo OPC UA/DA strežnikov, OPC XML DA strežnikov, BACnet in SNMP naprav in ostalih
 • Hyper Historian nudi vseobsegajoče Workbench orodje za konfiguracijo in operacije tekom delovanja SCADA orodja
 • opcijsko so na voljo redundantne konfiguracije – s pomočjo “Hyper Historian Collector-ja in Logger-ja”
 • varno historian orodje nudi “Store-and-Forward” tehnologijo in vključuje možnost zbiranja in povezovanja podatkov iz bilo katere baze podatkov kot tudi iz drugih historian orodij, ki so spojeni preko MergeWorX orodja

Kje se koristi Hyper Historian modul:

 • vsa podjetja, ki želijo zbirati, centralizirati, analizirati in vizualizirati podatke
 • ko je potrebna neodvisna platforma za vpisovanje in združevanje večih naprav in sistemov
 • ko je potreben visoko učinkovit in robusten data-logger v realnem času
 • ko je potrebna programska rešitev z distribuiranimi “Data-Collector” zbiralci in ko je potrebna programska rešitev za vpisovanje velike količine podatkov
 • ko je potrebna zanesljivost, integriteta, dostopnost in redundanca podatkov
 • za vse vrste procesnih industrij (Oil&Gas, kemična in petrokemična industrija, procesna proizvodnja, farmacija, prehrambena industrija, predelava kovin, raznih materialov in metalurgija, kritična infrastruktura & podatkovni centri, avtomatizacija v gradbeništvu, občinske komunalne službe,…)